söndag 27 juni 2010

Eva startar med luftmaskor

Här är ett avsnitt av demon. Eva har virkat en gullig nalle, med rundvirkning. Tanken är att filmen ska vända sig till nybörjare. Vi har spelat in den i en lokal på SV - kanske lite tråkigt, men ändå en "tyst" miljö. Kameran har vi fått låna genom FilmiHalland. Det tog ett par timmar att spela in hela sekvensen från upplägg, till stolpar. Vi redigerade på Katrineberg, där sitter man bra, med hela filmen framför sig. Nu är det ljudet som ska läggas till... Tänkte oss en speaker - kanske Eva ska prata i bakgrunden. Klicka på den lilla pilen för att spela upp filmen!!!
 

2 kommentarer:

  1. Hej, Jag tror att det är viktigt att tänka på kontraster här. Använd mörkt garn (mot ljus hud). Bättre teknisk kvalitet (mindre komprimering) och större bild kommer göra susen.
    Prova att lägga upp klipp av hög kvalitet på Vimeo.com och länka in klippen på den egna sidan.
    Kolla in mitt testklipp:http://www.vimeo.com/6838672
    /ola

    SvaraRadera
  2. Ok. Det var roligt att du ville kommentera detta. Jag ska titta på vimeo. Vad menar du med Större bild? Vi har bättre kvalitet på orginalet, men den filen är Stor!!!. Har gjort om detta genom att plocka in det i min egen dator (sitter och redigerar i Premiere på Katrineberg) - stora filer. Har gjort denna till 2 mb... genom windows moviemaker. Vi har filmat om med svart klänning - när det gäller närbilderna. Försöker att avancera redigeringen lite mer. Vi redigerar i Premier Pro. Intresset för detta börjar gro. Men bloggen här är krånglig att få till...

    SvaraRadera